Monday, March 19, 2012

hidup

Kehidupan..
Bak kate orng hidup x selalu nya cerah
Kadang kala mendung, redup, sinar dan mcm2 lagi..
Macam hidup ni kadang kala bahagia, suka duka..
Tapi pe yang aq nak luahkan
Aq berterima kasih dengan tuhan
Sebab bagi peluang kedua kt aq
Bg peluang kedua tok aq hidup n kembali ke jalan yg lurus n betul..
Aq kene lebih menghargai hidup ni
Nyawa yg tuhan bg pada kite hanya sekali
Terima kasih tuhan..
Ble kite dlm kesusahan
Dsitu lah kita bole lihat
Sape kawan dan sape lawan kite
Dlm dunia ni x ramai yg bole jadi kawan kite mase susah
Tp mase senang ramai yg akan jd kawan kite
2 la lumrah hidup
Si kaya x kan mempunyai sifat keperimanusian kepada si miskin
2 la yg terjadi
Dalam dunia sekarang ni
Mereka hanya memerlukan kite ble mereka memerlukannya
Tp ble kite kesusahan
Penyisihan yg kite dpat
Tp xpe..
Kite harusla akur dgn semua ini
Kesabaran diperlukan tok menempuh hidup ni
Ini lah lumrah hidup
Untuk kawan saya yg setia bersama saya
Hanya terima kasih yg mampu saya ucapkan.

Thursday, October 6, 2011

Avril Lavigne - Wish You Were Here

                             


wish u where here...
i miss the old time we been spend together..
i really hope that i can back n stop the time
 just to spend a day with u any more..

i aware I'm not perfect..
i can't be the perfect women that u dream in your life..
but I'm promise
i will always by your side
share your happiness n sadness
give you a lot of smile that will make you smile to..
sorry if
before this i'm being to protective
being always depend on you
being annoyed
being to jealousy
sometime being to demanding
and many more...
i'm so sorry my dearly honey

i just wanna to say only three word to you
that i love u
that i miss u
that i need u

thanks for being my sunshine
I will be right there, beginning to the end!

Monday, October 3, 2011

Friday, September 30, 2011

thank awak :(

When I think back On these times And the dreams We left behind I'll be glad 'cause I was blessed to get To have you in my life When I look back On these days I'll look and see your face You were right there for me And I always Will remember all The strength you Gave to me Your love made me Make it through Oh, I owe so much to you You were right there for me


Ezat.. thanks bnyk2 sebab jadi peneman orang selama ni..thanks sebab tahan dengan perangai orang.. thanks sebab faham keadaan orang.. thanks sebab wat orang happy selama ni...n thanks sebab semua..


Tak sampai berapa jam je lagi ezat dengan Farah..untuk hari ni Farah akan cube wat hari ni hari tok kite same2 ye..lepas ni farah ta jmpe ezat da.. sumpah sedih sangat..sory la orang ta kuat..orang tak tabah..orang just de dia sorng je..orang harap dia tunggu orang..orang sayang dia sangat2..i want you to know that i need you in my life n i always love u honey..haha b nk kate orang jiwang ke mlm ni kate la.. haha orang tak kesah..sory kalaw orang hipkrit depan dia orang ketawa sekarang ni..sebenarnya orang sedih sangat b..


maafla kalaw orang nangis depan dia esk..orang ta kuat..thanks sebab teman orang..awk teman saye sampi saya abs stdy..ksian awak ta tido.. tapi satu je saya harapkt wak jgn lupe saye ok :(.. awk ble nnti awak jgn la bz2 sangat... saya sorang2 je t kt sne.. saye xde sape2 pon kat sne... saya harap awk bole teman sya mcm selalu.. bole kan awk..






saya suke skype dengan awk sebab saya bole pndang awak lme2..
saya nk tgk wak puas2..sebab lepas ni saya x bole pndang awk..:(

Wednesday, September 14, 2011









suke sangat semua gambar2 ni.. sebab ni la our first pic yang kita org amik sme....miss this moment..
sayang i love u...heheh...

Wednesday, August 17, 2011

hate u !!

kenape kaw datang balik
sumpah aq benci kaw..
please la jangan cari aq
kaw pon da de idop kaw kan
aq pon da de..
leave me alone naim !!!


Sunday, August 14, 2011

missss u... :(

emm....tah kenape  mlm ni aq rase laen sgt...
suddenly this feeling disturb me....disturb my feeling....ouhhhhh...
duduk termenung...pkir mcam2...
kadang2 aq rase rindu sangat dengan family aq....
dulu time kecik2 aq x bape rapat sangat dengan ayah..sebab dulu ayah garang n aq degil...
tpi sekarang aq rindu sangat dengan ayah aq...
rindu nk tengok muke dia...dgr sore dia...arhhhh....
dengan mak pon aq rindu gak....rindu jgk kat adik2 aq..sekali pakej rindu semua la...
kadang2 sedey gak...aq tgk semua kawan2 aq blik tiap2 mggu..
best dapt jmpe family...
aq jarang dapt jmpe diaorng ble da stdy ni...
kadang2... aq teringat bende2 yang lepas..









ble pkir2 balik sdey sgt..
2 la FARAH....DEGIL SGT DULU X DENGAR CAKAP LAGI!!!!!
arhhhhhhh.....
mak ayahh nak alikk uma....x ske da dduk sni....
dulu time forst aq dtg sni...mak ayah anta..
aq x ngis....but sebaliknya plak...
parent aq lak yg ngis...pelik2...
xpenah2 aq dengar ayah aq ngis....mak aq ngis.....sedey ouhhh time diaorng call tny aq cmne...pdhal time 2 baru je diaorng sampi uma...

but x pe2...
FARAH AMIRA BE STRONG OK!!
kaw da nk abs pon ..
tinggal g bape bulan..minggu...hari je kat sni..
sbar ok!!
:(