Tuesday, November 9, 2010

meh cni nk story the mory...

kire2 sudah berape bulan aq x menjenguk blog aq ni
siht ke x
sakit ke
x aq pedulikan..
huh..
tapi bukan ni yang aq ingin cerita atau luahkan..
sedar x sedar dah hujung sem rupe-rupenya
hahaa
nampak sangt la aq ni wat bangang je dgn stdy aq tah kemane hidop aq pon tah kemane
hahaa
agak nya da ke bulan kot..
esok last day aq betarung dengan final exam..
exam o exam
pening tawu pale aq..haha
xpe2..
aq harus teruskn pejuangan aq..
semua pper da lps
tinggal fnb je..
huh cm haram aq jwb eco..
last2 aq kua awl..nmpk gayeny next sem REPEAT!!!
hahaa
ehhh JGNNN
x nk aq REPEAT!!
haha



rase cm sdey je nak tinggal kn kawan mucuk masam sye kt cni..
lg sayng nk tinggalkn musuh..hhaaa
ehhh ..
errr..errr. ad ker..?
haha
huh sem ni macam2 masalh 
pening..
duet,kawan,,,
hhaa
xpe2..kan farah amira kuat..eleh msalah tu kasi hembus je..
haahah



aq de sorang kawan..dia tuh kepale btu tiang letrik
degil cm batu
ahaha
nk tawu name dia
name die nuradila
gua kasi pinjam bju gua
ehh bole lak dia wat dunt know dgn bju gua
da dkt 2 buln bju gua uh belunggun dgn bju2 dia x bsuh..
geram
geram
DILA basuh bju sye twuuuu..
uhh
cmne la yeyek die uh tahan dgn dia
tp x pe..
dia uh sllu je tmn sye pg mne2
tman mucuk macham..
teman tdo
teman gado
teman ngis n sdey sye
tman jaln2 sye
haha
semua die la..
ahha dila law kaw bce jgn mara ya..
kenytaan
haaha




sem ni hapy sangt..
dapt bnyk kwn bru
kwn lme sye x lupe..
semua sy sanyg
tp skng ni group NA is my family right here..
diaorng ad time susah senang..
sayang korg..





haha
lupe nk cerita..
saya ad kawna bru
name die ezat amran, mustaqim rosly, n harith
bapak kuat diaorng nganjing..
haha
tp x pe
aq n dila beradu tenage fire..fire..fire.diaonrg..
haha
PUASSSS!!!!! tahu..
best kawn dgn diaorng
diaorng sgt caring..
lw nk lepk sllu anta mto amik aq.
haha
seronok tw
ssh nk dpt kwn dgn diaorng
skng ni.
tiap2 malam ezat mesti jd penghibur aq dimalam yg sunyi..
dia mengembalikan gelk ketawe aq malam..
sampai along n housemate aq x fhm dengan aq
ketawe sorg2...
hhaha
xpe la
korg nk ckp pe ckp la
jji aq hapy..
ahhaa
:)
skng ni aq dikira jadi jurulatih ezat la
try to help him stop smoking..
wahhh
kerja berat tu
but AQ akn cube..
FARAH AMIRA tolong EZAT AMRAN  ya..
hari2 aq tny die
aq: kamo hari ni rokok da berape batng isap..
kure-kure: errr.errr..
aq: (sambil tersenyum sinis)...heppp!! bg tw..
kure-kure: heheh bnyk
aq:brpe??
kure:kure:bnyk la ..hhha..kamo la x tny ezat rini , kan ezat da isap bnyk..haha
aq: hehehe(ketawa smbil pgg perut / ktwe cmni ezat yg ajar)..ezat fara lupe la..sory
kure-kure:ahhaa..x de la kamo..ezat gurau je..rini 2 batg je..
aq: bgus...slow2 ok..
kure-kure:baek bos..

hhaa..hapy kot...
hari-hari aq tny die..
aq harp dia dpt la stop smoking..
hari ni dia exam..
good luck ya ezat..
wat molek2..jgn gopoh..
haha
tu bru ezat..
law harith..pehh sumph penenggggggg layan dia
kuat gle ngnjing
tp last2
dia tekene balik
hebat x aq..haha
pas ni mesti aq miss dengan diaorng
miss nk gado..nk lpk..
rindu kamooo...


aktiviti aq pas ni ..
macam usual la
abs exam mesti ad camp
yawww x sbr tw..
rmi dak2 bru
siap korg..
lw buat prgai 
ahaha..
errr..errrr.



hahah esk nk blik
tp kn
aq x bgtw pon mak aq nk wat sprise
haha
konon la
tkot t sampi2 uma
kene luku dengn mak aq
hahaa
xpe2..
x ksh
sbb sye rindu mak sye..
hehee



kla sampi sni je mampu aq tlis rini..
esk2 aq tulis g..
by..by..




Thursday, June 17, 2010

it me!!

Kelmarin ku tanya apakah salahku?
Dan jawabnya diam saja
Kelmarin ku tanya apakah kau rindu?
Dan jawabnya hanyalah pandangan hampa
Ku kira ada yang keliru
Sampai tak ada cara mengungkapkannya
Aku tak apa
Yang ringan saja
Kelmarin ku tanya apakah kau rindu?
Dan jawabnya hanyalah pandangan hampa
Dan kelmarin ku lihat gambar bekas pacarmu
Terpasang lagi jadi lukisan
Eh terserah kalau masalahnya cuma itu
Simpan saja buat arkibmu sendiri
Aku tak apa
Yang ringan saja
Jika begini jalan akhirnya
Tak perlu lagi aku berada
Jika begini namanya cinta
Biar ku cari yang lain saja

Tuesday, May 4, 2010

My Bestiieeee for everrr...!!!!

HURM......
hidup dalam dunia ni kalau sorng2 mesti
BOSAN!!!
sometime we need someonce to spport us
give us a strnght to live in this world..


DYLA




haaa
saya ad rmai kawan
saya sayang tawan2 saya aw..
ha yang kt sebelah saya ini nme die
NURADILA ASRI..
pggil die dyla je...
tp kite orng glarkn die
~~Pemerintah gigi besi~~
saya sayang die tawu..
she is the clumsy person that i ever meet..
saya kenal sama ini budak
since kiteorng part 1
kite owng 1 class
1 aras
1 kpla
tp lw die dgil
saya mara sama ini budak..
love u dyla..
thanks to be such a good fren of me..
kau sllu de lw aq prlukn kw..
thanzzzz




sayang kamuuuuu cyangat cyangat..




CHA



















ha yang ini kawan sya juga..
nama diberi khairunisa
sya pggil CHA ..
she is very nice gulz u know..
dia seorng kawan yg caring sgat2 tawu..
law kitaowng de msalah dia sllu ad dgn kitaowng..
saya pon sayang dia juga..
tp saya sdey skng ni sbb dia sdey..
dia ekarang ni de bnyk msalah..
tp sye janji sama die
saya juga akn ad same dia lw dia perlukan sya..


walaupon bg orng laen cha ni
garang
leser mcm cli api
demok
pendek
tembam ke pe
tapi sya syangggggggg die tawu..
dia baek same sya
sayang kamu Chaaaaaa..muahhhhh




FAFA







ha yang ni
demok saye
dia bru je potong rambot tw
heheheh
name dia afifah
pggil fafa..
fafa ni ske makan
kamu tw
skng dia da demok..
hahaha
tp kn dia demok kt bhagian laen tw..
tmpt itu adlh tutttt
hehehe
fafa maafkan saye..

fafa n cha stu negeri same dgn sye
sya sayng mereka berdua ini..


fafa nni simple orng nya
tp lw bedandan
huh
kalah atuk sye..
ahaha
fafa saya sayang kamo juga..














love u..muah..muahh












fafa kuz yng tembm
















cantik x cha saya ni..
























dyla n me






P/s:to dyla, cha n fafa

saya sayang kamu semua
saya x mao hilg kamu
kamu la satu2nya yang sya ad kt cni tawu..
law saya de wat kamu mara o terase ap2 sepanjang kite kawan
saya mintak maaf otey
saya sayang kamu sepenuh ati saya
muahhhhhhhhh

Sunday, May 2, 2010

sympthy



aq taw mcm mne orng yg paling kite syng,
pling kite pcye,orng yg kite bg sepenuh ati n jiwa kite
CURANG
dgn kite
cha aq faham perasaan kau cha
aq penah lalui pe yg ko tgh lalui
aq harap ku sabar cha..
aq sntiase de dkt dgn kau cha
aq akn ade tok ka
ble kau perlu kan aq mcm aq perlu kan kau tok aq perlu temn
tok bercakap, ketawa, ngis n mcm2 g
cha aq harap kau tabah dgn semua ni
aq penah lalu pe yg ko tempuh skng
semua ni jd ble final kn cha
waktu aq dgn akim dlu pon cmni cha
dia wat aq cm x de prasaan je
tapi aq redo
semua yg jdi msti de hikmhnya
maybe tuhan nk bg kau orng yg lagi baek dri ijul 2..
sabar ea cha...
kau x de ijul..
tapi kau ad kawan cha yang sllu ad dgn kau
aq jji dgn kau cha aq akn de ble kau perlukn seorng teman..

aq syang kau cha....
kau yang aq de kt cni..
sush senang kite tempoh same2..
aq tgk kau ngis
aq tgk kau sdey
wat aq jgk sdey cha..
ijul..
ijul..
ijul..
name 2 yang kau sebut sllu
dia la pgarang ati kau
dia lukis idup kau cha
tp ,
skang,
hnye kau yng bol ubh semua ni..
balik la cha..
settle kan pe yg ptt kau buat
aq tw kau syng dia sgt
kau x bole lupe dia dri ingtn kau
aq tw
dlm ati kau
kau pendam semuanya cha
ktwa kau, gelk kau
semua
PALSU
skng ni cha..
kau cuba gembirakn ati smua orng
tp kau sdey
kau ttp semua ksdihn kau dgn lawak2 bodo kau
haha
kitaowng glk
sedngkn kau ngis dlm ati kau..
Cha
berenti ngis cha
aq sdey tgk kau cmni..
jgn sdey ea kitaowng de kt cni.......