Friday, September 30, 2011

thank awak :(

When I think back On these times And the dreams We left behind I'll be glad 'cause I was blessed to get To have you in my life When I look back On these days I'll look and see your face You were right there for me And I always Will remember all The strength you Gave to me Your love made me Make it through Oh, I owe so much to you You were right there for me


Ezat.. thanks bnyk2 sebab jadi peneman orang selama ni..thanks sebab tahan dengan perangai orang.. thanks sebab faham keadaan orang.. thanks sebab wat orang happy selama ni...n thanks sebab semua..


Tak sampai berapa jam je lagi ezat dengan Farah..untuk hari ni Farah akan cube wat hari ni hari tok kite same2 ye..lepas ni farah ta jmpe ezat da.. sumpah sedih sangat..sory la orang ta kuat..orang tak tabah..orang just de dia sorng je..orang harap dia tunggu orang..orang sayang dia sangat2..i want you to know that i need you in my life n i always love u honey..haha b nk kate orang jiwang ke mlm ni kate la.. haha orang tak kesah..sory kalaw orang hipkrit depan dia orang ketawa sekarang ni..sebenarnya orang sedih sangat b..


maafla kalaw orang nangis depan dia esk..orang ta kuat..thanks sebab teman orang..awk teman saye sampi saya abs stdy..ksian awak ta tido.. tapi satu je saya harapkt wak jgn lupe saye ok :(.. awk ble nnti awak jgn la bz2 sangat... saya sorang2 je t kt sne.. saye xde sape2 pon kat sne... saya harap awk bole teman sya mcm selalu.. bole kan awk..






saya suke skype dengan awk sebab saya bole pndang awak lme2..
saya nk tgk wak puas2..sebab lepas ni saya x bole pndang awk..:(

Wednesday, September 14, 2011









suke sangat semua gambar2 ni.. sebab ni la our first pic yang kita org amik sme....miss this moment..
sayang i love u...heheh...